Subsidies voor uw kmo

Kmo-portefeuille

Seven Miles is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille. We behaalden deze erkenning dankzij het Qfor-label, dat we kregen op basis van een hoge klantentevredenheid.

Vanaf 1 april 2016 wijzigt de kmo-portefeuille. De jaarlijkse totaalsubsidie voor kleine ondernemingen stijgt tot 10.000EUR per jaar (voor opleiding en advies samen) en de aanvraagprocedure vereenvoudigt. Hier leest u welke stappen u moet ondernemen om een subsidieaanvraag in te dienen en zo als kleine onderneming tot 40% van uw advies- of opleidingskosten te recupereren (30% voor middelgrote ondernemingen).

Ons erkenningsnummer voor Advies is DV.A211784.
Ons erkenningsnummer voor Opleidingen is DV.O110474.

Stappenplan:Qfor

  • Stap 1: U sluit een overeenkomst met een erkende dienstverlener, in dit geval Seven Miles. Dat gebeurt aan de hand van een inschrijving of de opmaak van een samenwerkingsvoorstel.

  • Stap 2: U doet een subsidieaanvraag via de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen 
    Opgelet: de aanvraag moet ten laatste 14 kalenderdagen na de aanvang van de prestaties of opleiding gebeuren!

  • Stap 3: Uw aanvraag wordt automatisch goedgekeurd en u kan gelijktijdig met uw subsidieaanvraag ook uw eigen bijdrage in de portefeuille storten
    De btw (en eventuele restbedrag) stort u rechtstreeks op de rekening van Seven Miles.
  • Stap 4: Nadat de Vlaamse Overheid het nettobedrag gedeeltelijk heeft aangevuld, geeft u de opdracht om het nettobedrag door te storten op de rekening van Seven Miles.

Met bijkomende vragen kan u altijd bij ons terecht via info@sevenmiles.be of op 03/294 77 79.