Opleiding: Bemiddeling bij conflicten op het werk

Conflicten onder collega's kunnen in de beste teams al eens voorkomen. Wanneer mensen zelf niet meer uit het conflict geraken, is het raadzaam om op te treden als bemiddelaar. Op die manier laat u de collega’s met elkaar in dialoog gaan en moedigt u hen  aan om zelf oplossingen te bedenken. Zo komen ze samen tot een duurzaam resultaat met een breed draagvlak.

Conflictbemiddeling werkt, daar zijn we van overtuigd. De consultants van Seven Miles passen bemiddelende technieken dan ook dagelijks toe op de werkvloer. Wij zien conflicten als een kans om spanningen op het werk duurzaam aan te pakken. Denkt u er ook zo over? Wilt u graag leren hoe u bemiddeling inzet op de werkvloer?

In het najaar van 2017 organiseren we een grondige opleiding Bemiddeling bij conflicten op het werk. Na deze vijfdaagse training kunt u optreden bij conflicten op het werk en de partijen helpen om samen te werken aan een duurzame oplossing met een breed draagvlak. 

Ontdek het programma >>

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot iedereen die wil leren bemiddelen binnen een bedrijf. Zowel werknemers, leidinggevenden, vertrouwenspersonen als hr-professionals kunnen deze rol van bemiddelaar op zich nemen om binnen het bedrijf conflicten op een duurzame manier op te lossen en te vermijden.

Praktische informatie

  • Trainer: Sandra Peeters
  • Data: di 19/9, di 10/10, do 9/11, do 7/12 en di 16/1
  • Locatie: Campus Kastanjehof in Hove
  • Kostprijs: 2400 EUR
  • Subsidie: Voor deze opleiding kan u een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Deze opleiding in uw bedrijf? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Schrijf nu in en ontvang het boek “Conflictbemiddeling op het werk” van Sandra Peeters & Ingrid Larik.

Inschrijven

Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met SD Worx. U kan inschrijven via de de website van SD Worx. Gelieve onderstaand inschrijvingsformulier niet te gebruiken.

 

 

Aanhef*:
Voornaam*:
Naam*:
Functie*:
E-mail*:
Bedrijfsnaam:
BTW-nummer:
Straatnaam en nummer*:
Postcode en gemeente*: