Blits-ontbijtsessie: CEO wordt coach

Merkt u ook dat er iets fundamenteels aan het veranderen is in de manier waarop we samenwerken in bedrijven? Stelt u vast dat de vertrouwde manier van mensen aansturen, niet meer zo effectief is? Vraagt u zich af hoe u een verhoogde betrokkenheid en verantwoordelijkheid kunt verkrijgen bij uw medewerkers? En u zelf als coach kunt optreden voor uw team i.p.v. als alwetende chef?

Tijdens deze ontbijtsessie bespreken we wanneer het aangewezen is om een coachende houding aan te nemen en hoe u dat doet als CEO of zaakvoerder. We geven enkele concrete tips & tricks om vanuit uw machtspositie een coachend gesprek aan te gaan, die u direct kunt toepassen in de praktijk. Na deze sessie, kan u bijkomende informatie krijgen over en inschrijven voor onze vijfdaagse opleiding CEO wordt coach.

Blits-sessie: Uw energieboost

U heeft niet veel tijd, maar wil toch graag dingen bijleren. Onze Blits-sessies zijn de perfecte oplossing: een minimale tijdsbesteding met maximale resultaten.

Tijdens een Blits-sessie trainen we kmo-zaakvoerders en -managers op een efficiënte en interactieve manier in een aantal noodzakelijke vaardigheden.

U krijgt nuttige tips en handvaten die u meteen kan toepassen, vergezeld door een heerlijke lunch in een prachtige setting. Zo heeft u écht zin om erin te vliegen.

Praktische informatie

  • Wanneer? Vrijdag 23 februari, van 8u tot 10u
  • Waar? Campus Kastanjehof in Hove
  • Voor wie? Wij richten ons tot ondernemers en zaakvoerders van kmo's. Zo kan u ervaringen uitwisselen en kennis delen met collega-ondernemers.
  • Deelnameprijs? 75 EUR per persoon

Inschrijven

Aanhef*:
Voornaam*:
Naam*:
Functie*:
E-mail*:
Bedrijfsnaam:
BTW-nummer:
Straatnaam en nummer*:
Postcode en gemeente*: